Κυριακή 19 Μαρτίου 2017


ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ,λάδι σε καμβά @ΜΙΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δρ ΕΛΕΝΗ ΚΩΤΣΗ Παιδίατρος, ΜΙΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ εικαστικός, συγγραφέας

Χρυσή Ξανθοπούλου, Μίνα Παπανικολάου



Δώσε Ζωή …. στο Παιδί !!!
Την Τετάρτη 8/2/2017 και ώρα 8:30 μ.μ. στην Κατερίνη, διοργανώθηκε μια ξεχωριστή βραδιά για την «ηλιαχτίδα» Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας, από την Δρ. Ελένη Κωτσή, Παιδίατρο.
Με τίτλο «Έλα και Ενημερώσου» η Δρ. Κωτσή παρουσίασε τους σκοπούς και το έργο του Συλλόγου «ηλιαχτίδα» σχετικά με τη Δωρεά Οργάνων – Μεταμοσχεύσεις, στο CALDERA BAR, στην Παραλία Κατερίνης.
Η προσπάθεια της κ. Ελένη Κωτσή ήταν ομολογουμένως επιτυχής, διότι πολλοί φίλοι, κάτοικοι της Κατερίνης, παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον την εκδήλωση.
Στην εκδήλωση συνέβαλε ουσιαστικά και η δικηγόρος Κατερίνης κ. Αφροδίτη Αργυροπούλου, η οποία ανέλυσε το νομικό πλαίσιο της Δωρεάς Οργάνων.
Σημαντική ήταν και η βοήθεια της κ. Χάϊδως Παπαχατζη, η οποία ήταν υπεύθυνη για όλο το γραφικό υλικό της εκδήλωσης, αφίσες-προσκλήσεις κλπ.
Επίσημος προσκεκλημένος της βραδιάς, ήταν ο κ. Φώτιος Παπαχρήστου, Καθηγητής Παιδιατρικής Νεφρολογίας και Διευθυντής Α’ Π/Δ κλινικής Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.
Κύριος σκοπός της Παιδιάτρου κ. Κωτσή, ήταν να ενημερωθούν οι παρευρισκόμενοι για το τόσο σοβαρό θέμα της Δωρεάς Οργάνων – Μεταμοσχεύσεις και συγχρόνως να συγκεντρωθούν χρήματα για τους σκοπούς και το έργο της «ηλιαχτίδα».
Έτσι, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δημοπρατήθηκε ένας πίνακας – ευγενική προσφορά της κ. Μίνας Παπανικολάου - τον οποίο πλειοδότησε ο πρώην Υφ. Υγειας και Καθηγητής Παιδιατρικής Α.Π.Θ., κ. Γεώργιος Κωνσταντόπουλος και τα χρήματα διέθεσε στο Σύλλογο «ηλιαχτίδα».
Ευχαριστούμε από καρδιάς την Δρ. Ελένη Κωτσή για την ιδιαίτερη και ανθρώπινη αυτή πρωτοβουλία της, να προβάλει το έργο του Συλλόγου μας και συγχρόνως τη σημασία της Δωρεάς Οργάνων-Μεταμοσχεύσεις!!!
Ευχαριστούμε επίσης τους εκλεκτούς καλεσμένους της εκδήλωσης που συνέβαλαν στην επιτυχία της όμορφης αυτής πρωτοβουλίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
Θεοδώρα (Ντόρα) Κασιμέρη